KÖPVILLKOR

PRISER
Alla priser är inklusive moms. 


BETALNINGSVILLKOR
Vi använder oss av Klarna Checkout som gör det väldigt enkelt och tryggt för dig att handla. Du kan välja mellan att betala med kort, via din bank eller mot faktura med betalningsvillkor upp till 30 dagar. Fakturan skickas till din angivna mailadress. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas villkor, läs mer här. Genom att slutföra köpet godkänner du Hillehem Inrednings villkor.

 

LEVERANSVILLKOR
Vi skickar endast inom Sverige och frakten är 59kr.

Frakfritt vid köp över 700 kronor.


LEVERANSTID
Paketen skickas med Postnord och tar cirka 3-6 arbetsdagar. Behöver du paketet snabbare än så maila till oss så går det i flesta fall att ordna. Du får en sms-avisering samma dag som ditt paket anländer till ditt ombud. Postnord aviserar det mobilnummer som du angav vid din beställning.

ÄNDRING UTAV ORDER
Om du kommer på att du vill lägga till, avbeställa eller ändra något i din beställning, kan du maila oss på info@hilleheminredning.se och uppge ditt ordernummer. Det går dock inte att avbeställa eller göra några ändringar om din order redan blivit packad och skickad.


ORDERBEKRÄFTELSE
Din orderbekräftelse och faktura skickas till mailadressen som angavs vid beställning.


ÅNGERRÄTT/BYTESRÄTT
Enligt konsumentköplagen så har du 14 dagars ångerrätt. Enligt den lagen gäller också att varan ska återlämnas i oförändrat skick i originalförpackning och du står själv för frakten tillbaka till Hillehem Inredning och för transportrisken. Detta gäller även vid byte av vara.

Kontakta oss innan du skickar tillbaka ditt paket. Värdet på varan betalas tillbaka, ej frakten. Ångerrätten gäller dock inte på nedsatta varor, det vill säga ej öppet köp på varor märkta med rea. Om du har handlat på faktura, kan du enkelt pausa din faktura hos Klarna.


REKLAMATIONER
Vi är noga med att det vi skickar är helt och rent, är det ändå så att något är skadat eller har gått sönder i frakten, måste den reklameras till oss på Hillehem Inredning inom 7 dagar. Ersättningsleveransen står vi självklart för.


EJ UTLÖST PAKET
Paketet ligger på utlämningsställe i 14 dagar. Skulle paketet inte hämtas ut, returneras varorna till Hillehem Inredning enligt Postnords villkor. För paket som inte har blivit uthämtade debiteras en avgift på 200 kr för expeditionsavgifterna.

VÅRA PRODUKTER
Är det något som du saknar i webbshoppen? Vi blir glada över förslag och önskemål!
Skicka gärna ett mail till oss. 

BILDER
Bilderna i vår webbshop tillhör oss och våra leverantörer, dessa får inte spridas utan lov.


ÖVRIGT
Vi reserverar oss för eventuella fel gällande priser, texter och lagersaldo i webbshoppen. Tänk även på att det kan vara svårt att återge de exakta färgerna på bild, men finns det någon osäkerhet gällande någon produkt går det bra att maila oss.